Desert Snickers Bars

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 10 Ian 2019 | 4600 vizualizari

 

 O prajitura foarte buna inspirata de la Lavinia.
Daca aveti albusuri la congelator nu ezitati sa o incercati.

 

INGREDIENTE

  • 7 albusuri
  • 200 g nuci maruntite
  • 150 g zahar
  • 5 linguri ulei
  • 100 g faina
  • 1 lingura cacao
  • un plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 200 g ciocolata alba
  • 50 ml frisca lichida
  • 7 linguri zahar
  • 200 g unt
  • 3 linguri amidon
  • 300 ml lapte
  • 150 g ciocolata neagra
  • 50 ml frisca lichida
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Snickers Bars:

Pentru blat mixam spuma albusurile cu praful de sare, apoi adaugam zaharul mixand in continuare pana se topeste zaharul. Adaugam uleiul, nuca maruntita si la final faina amestecata cu cacaoa si praful de copt.

Turnam compozitie intr-o tava in care am pus hartie de copt si introducem in cuptorul preincalzit pentru 25-30 de minute. Lasam blatul sa se raceasca.

Peste blatul rece distribuim ciocolata alba topita cu cele 50 ml frisca lichida. Lasam prajitura la rece pana se intareste stratul de ciocolata.

Pentru crema caramel punem zaharul intr-o craticioara pe foc si lasam sa se caramelizeze. Peste zahar adaugam untul taiat bucatele si lasam pe foc pana se topesc  bucatile intarite. Separat amestecam amidonul cu laptele si le adaugam apoi peste zaharul caramelizat. Fierbem crema pana se ingroase, amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase.

Distribuim crema rece peste stratul de ciocolata alba. Peste crema distribuim ciocolata neagra topita cu frisca lichida.

Lasam prajitura le rece cateva ore, chiar peste noapte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Snickers Bars" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

ieri la 23:02

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

ieri la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

ieri la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Kasekuchen