Desert strudel cu branza si visine

de GeorgiG in Dulciuri, 12 Ian 2019 | 273 vizualizari

 

Un deliciu.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 3 linguri otet
  • 4 linguri ulei
  • o ceasca apa calduta
  • sare
  • faina cca 500 g
  • 100 g unt
  • ou
  • branza dulce
  • zahar
  • zahar vanilat
  • visine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert strudel cu branza si visine:

Pentru aluat amestecam oul cu otetul, uleiul, sarea si apa calduta. Adaugam si faina framantand usor. Aluatul nu trebuie sa fie nici moale, dar nici prea tare.


Intindem aluatul cat putem de mult si peste el distribuim untul moale, apoi il rulam si il introducem la rece cel putin o ora.


Amestecam branza dulce cu ou,zahar vanilat si zahar, dupa gust.Nu am precizat cantitatile pentru ca se pot pune in functie de preferinta fiecaruia. Eu am facut patru rulouri, doua doar cu branza si doua cu branza si visine.


Scoatem aluatul de la rece si il impartim in patru. Intindem pe rand fiecare bucat.


Eu am facut patru rulouri diferite. Pe primul am distribuit branza pe toata suprafata intinsam apoi am rulat.


Pe al doilea rulou am pus branza pe o latura, apoi am rulat.


Pe al treilea rulou am distribuit branza si apoi visine pe toata suprafata intinsa, apoi am rulat.


Pe am patrulea rulou am asezat branza pe o latura, am rulat o data, apoi am asezat visine si am rulat pana la capat.


Am asezat toate cele patru rulouri intr-o tava cu hartie de copt, le-am portionat si am introdus tava in cuptorul incins pentru 35-40 de minute.


Dupa ce s-au rumenit usor scoatem tava din cuptor si le lasam sa se racoreasca.


Le servim pudrate cu zahar pudra. Minunate. Abia astept sa le fac din nou.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert strudel cu branza si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

14.01.2019, 00:00

Te cred ca este un deliciu

miki_a 1

14.01.2019, 07:06

Servesc și eu un strudel!

dantes 1

17.01.2019, 18:00

Delicios!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
NECTAR DE PAPADIE