Desert strudel cu branza si visine

de GeorgiG in Dulciuri, 12 Ian 2019 | 1304 vizualizari

 

Un deliciu.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 3 linguri otet
  • 4 linguri ulei
  • o ceasca apa calduta
  • sare
  • faina cca 500 g
  • 100 g unt
  • ou
  • branza dulce
  • zahar
  • zahar vanilat
  • visine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert strudel cu branza si visine:

Pentru aluat amestecam oul cu otetul, uleiul, sarea si apa calduta. Adaugam si faina framantand usor. Aluatul nu trebuie sa fie nici moale, dar nici prea tare.


Intindem aluatul cat putem de mult si peste el distribuim untul moale, apoi il rulam si il introducem la rece cel putin o ora.


Amestecam branza dulce cu ou,zahar vanilat si zahar, dupa gust.Nu am precizat cantitatile pentru ca se pot pune in functie de preferinta fiecaruia. Eu am facut patru rulouri, doua doar cu branza si doua cu branza si visine.


Scoatem aluatul de la rece si il impartim in patru. Intindem pe rand fiecare bucat.


Eu am facut patru rulouri diferite. Pe primul am distribuit branza pe toata suprafata intinsam apoi am rulat.


Pe al doilea rulou am pus branza pe o latura, apoi am rulat.


Pe al treilea rulou am distribuit branza si apoi visine pe toata suprafata intinsa, apoi am rulat.


Pe am patrulea rulou am asezat branza pe o latura, am rulat o data, apoi am asezat visine si am rulat pana la capat.


Am asezat toate cele patru rulouri intr-o tava cu hartie de copt, le-am portionat si am introdus tava in cuptorul incins pentru 35-40 de minute.


Dupa ce s-au rumenit usor scoatem tava din cuptor si le lasam sa se racoreasca.


Le servim pudrate cu zahar pudra. Minunate. Abia astept sa le fac din nou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert strudel cu branza si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

14.01.2019, 00:00

Te cred ca este un deliciu

miki_a 1

14.01.2019, 07:06

Servesc și eu un strudel!

dantes 1

17.01.2019, 18:00

Delicios!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat foietaj de casa

de Ancutsa 6

ieri la 22:36

Budinca de chia cu iaurt

ieri la 22:08

Desert prajitura cu mere

ieri la 21:54

Vita cu sos de soia si legume

ieri la 21:35

Desert prajitura Rudi cu branza si cacao

ieri la 21:16

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuca si cafea