Desert supa de fructe

de BakeUpArtist in Dulciuri, 27 Iul 2017 | 247 vizualizari

 

Lucrurile sunt destul de simple pentru mine vara. Fructe, salate, căldură, lipsa poftei de mâncare, vacanță, mare, aproape zero timp pentru bucătărit. Totuși, pentru a supraviețui, încerc să mă hrănesc cât pot de bine, și să îmi fac și poftele dulci, în limita temperaturii de afară.
 
Rețeta aceasta mi se pare o combinație foarte bună între o gustare sănătoasă și un desert aromat. Fie că stai la aer condiționat, fie la soare, merge.  

 

INGREDIENTE

  • 1 sfeclă roșie, mare;
  • 2 linguri de zahăr;
  • 350 mililitri de apă;
  • 1 banană coaptă bine;
  • 2 linguri de lapte condensat;
  • sucul de la jumătate de lămâie;

Pentru crumble:

  • 70 grame făină;
  • 2 linguri cacao;
  • 50 grame unt;
  • 2 linguri de zahăr pudră;
  • 1 lingură de migdale zdrobite;
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert supa de fructe:

Am început prin a face un crumble de cacao care să completeze textura cremoasă a supei. Am amestecat făina, cacao, zahărul pudră.


Am adăugat untul rece, cuburi, și l-am încorporat cu mâna. Apoi am adăugat migdalele zdrobite și am amestecat.


Am format o turtă din aluat și l-am copt la foc mediu pentru aproximativ 10 minute. L-am lăsat să se răcească.


Pentru supă, am făcut întâi un compot din sfeclă. Am fiert-o cu zahărul, până a devenit moale, aproximativ 15 minute.


Am transferat compotul în blender și am făcut un piure, peste care am adăugat banana bucăți. Am adăugat apoi laptele condensat, sucul de lămâie și am omogenizat. Este delicioasă rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert supa de fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

dantes 1

28.07.2017, 09:51

miki_a 1

28.07.2017, 12:13

Ce-mi placeeeee!

noiinbucatarie 1

28.07.2017, 14:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Bomboane Brigadeiro