Budinca de capsuni

de delia64 in Dulciuri, 9 Mai 2014 | 1000 vizualizari

 

Desert gustos si rapid de facut .

 

INGREDIENTE

  • 1 praf budinca
  • 500 ml. lapte
  • 4 linguri zahar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de capsuni:

Praful de budinca se amesteca cu 4 linguri zahar si 4 linguri lapte .


Restul de lapte se pune la fiert .


Laptele fiert se ia de pe foc si se amesteca cu compozitia de mai sus .


Se pune la foc amestecandu-se pana se omogenizeaza si se leaga compozitia .


Se toarna fierbinte in farfurioare si se lasa la racit .


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Se poate orna cu frisca .

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

09.05.2014, 19:48

Lavinia 1

09.05.2014, 20:50

delia64 1

09.05.2014, 23:09

Va multumesc dragi bucatarasi !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Jeleu de capsuni cu crema de vanilie