Jeleu de capsuni cu crema de vanilie

de AndraAli in Dulciuri, 21 Iul 2014 | 897 vizualizari

 

Un desert racoritor pentru o zi calduroasa

 

INGREDIENTE

  • 1 plic de vanilie puding
  • 1 plic de instant gel de capsuni
  • 10 biscuiti petit beure
  • 2 piersici (se poate si cu capsuni)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleu de capsuni cu crema de vanilie:

1.Punem in 10 caserole mici cate un biscuite.Facem crema de vanilie cum ne indica ambalajul,la fel si gelul instant de capsuni.

2.Taiem piersicile cubulete mici.

3.Peste biscuiti adaugam cate o lingura de crema de vanilie ,apoi cateva bucati de fructe,iar apoi gelul de capsuni.

4.Lasam la racit apoi ii punem capacul si le dam la frigider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de capsuni cu crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

21.07.2014, 19:39

Rocsi 1

21.07.2014, 21:52

Bun..

Bya Ralu 1

25.07.2014, 10:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

10850 puncte

Rux

Rux 9

10120 puncte

mirela0911

5400 puncte

Constelatialeu

4600 puncte

diaconta

4210 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!