Desert tarta cu branza si prune

de oanapl in Prajituri, 27 Noi 2017 | 1909 vizualizari

 

tarte si placinte rumenite si iscusite

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 300 g branza de vaci
  • 1 ou
  • 15-20 prune
  • 60 g zahar pudra
  • Esenta de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tarta cu branza si prune:

Speli prunele, le tai in doua si scoti samburii si le calesti cu o lingura cu zahar, pana se inmoaie putin si scade zeama.

Lasi sa dezghete aluatul la temperatura camerei, apoi il intinzi putin cu sucitorul si il transferi in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Intepi aluatul din loc in loc, cu o furculita.

Mixezi branza cu oul si zaharul pudra, apoi torni compozitia peste aluat. Adaugi prunele racite, indepartezi surplusul de aluat si introduci tava in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 40-45 de minute, pana se rumeneste frumos aluatul.

 

Lasi sa se raceasca tarta si o tai felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tarta cu branza si prune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec cu capsuni si malai