Desert chec de post cu cirese

de deyutzky in Prajituri, 26 Mai 2012 | 69659 vizualizari

 

A venit timpul sa-mi testez noua forma pentru paine castigata la concursul de pe decorix...dar n-am facut painica, asa ca m-am gandit sa incerc sa fac un chec...a iesit minunat!!! Inspiratia a fost Miha,cu mici modificari, multumesc >:D< ...recomand cu drag reteta...va recomand si forma daca aveti de gand sa o achizitionati :D

 

INGREDIENTE

  • 1 pumn de cirese+1 plic zahar vanilat
  • 1 cana de zahar
  • 1/2 cana de ulei
  • 1 cana de apa
  • 2 cani de faina
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingura de cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec de post cu cirese:

Ciresele se spala bine si se curata de samburi, apoi se adauga peste ele un plic de zahar vanilat.


Se pune intr-un bol apa, uleiul, zaharul, zaharul vanilat si faina +praful de copt si se amesteca bine cu telul sau cu mixerul.


Se pun 3 linguri din compozitie deoparte si se amesteca cu lingura de cacao.


Ungem tava de copt cu ulei si o tapetam cu faina, turnam compozitia alba, punem ciresele din loc in loc, adaugam apoi din compozitia cu cacao cate o lingurita din loc in loc si cu o scobitoare facem modele.


Se da la cuptor la foc mediu (180 grade) pentru aprox 40-50 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec de post cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Micutza Luana 1

20.04.2013, 17:35

cu cirese pe vremea asta buun buun

Bya Ralu 1

17.06.2013, 09:46

delicios

kukibella 1

09.08.2014, 10:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Chec cu fructe si nuci de post