Desert chec de post cu cirese

de deyutzky in Prajituri, 26 Mai 2012 | 113467 vizualizari

 

A venit timpul sa-mi testez noua forma pentru paine castigata la concursul de pe decorix...dar n-am facut painica, asa ca m-am gandit sa incerc sa fac un chec...a iesit minunat!!! Inspiratia a fost Miha,cu mici modificari, multumesc >:D< ...recomand cu drag reteta...va recomand si forma daca aveti de gand sa o achizitionati :D

 

INGREDIENTE

  • 1 pumn de cirese+1 plic zahar vanilat
  • 1 cana de zahar
  • 1/2 cana de ulei
  • 1 cana de apa
  • 2 cani de faina
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingura de cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec de post cu cirese:

Ciresele se spala bine si se curata de samburi, apoi se adauga peste ele un plic de zahar vanilat.


Se pune intr-un bol apa, uleiul, zaharul, zaharul vanilat si faina +praful de copt si se amesteca bine cu telul sau cu mixerul.


Se pun 3 linguri din compozitie deoparte si se amesteca cu lingura de cacao.


Ungem tava de copt cu ulei si o tapetam cu faina, turnam compozitia alba, punem ciresele din loc in loc, adaugam apoi din compozitia cu cacao cate o lingurita din loc in loc si cu o scobitoare facem modele.


Se da la cuptor la foc mediu (180 grade) pentru aprox 40-50 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea.


Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec de post cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

kukibella 1

09.08.2014, 10:05

TinaAlexandrescu 1

17.06.2020, 21:13

imi place reteta si o voi pregati.Imi plac si alte retete de la voi..Felicitari!

deyutzky 1

18.06.2020, 13:36

Multumesc mult, Tina! Sper sa-ti placa reteta! Spor la prajiturit!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de sparanghel cu oua
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura,, Zi si noapte"