Desert chec de post cu cirese

de deyutzky in Prajituri, 26 Mai 2012 | 81694 vizualizari

 

A venit timpul sa-mi testez noua forma pentru paine castigata la concursul de pe decorix...dar n-am facut painica, asa ca m-am gandit sa incerc sa fac un chec...a iesit minunat!!! Inspiratia a fost Miha,cu mici modificari, multumesc >:D< ...recomand cu drag reteta...va recomand si forma daca aveti de gand sa o achizitionati :D

 

INGREDIENTE

  • 1 pumn de cirese+1 plic zahar vanilat
  • 1 cana de zahar
  • 1/2 cana de ulei
  • 1 cana de apa
  • 2 cani de faina
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingura de cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec de post cu cirese:

Ciresele se spala bine si se curata de samburi, apoi se adauga peste ele un plic de zahar vanilat.


Se pune intr-un bol apa, uleiul, zaharul, zaharul vanilat si faina +praful de copt si se amesteca bine cu telul sau cu mixerul.


Se pun 3 linguri din compozitie deoparte si se amesteca cu lingura de cacao.


Ungem tava de copt cu ulei si o tapetam cu faina, turnam compozitia alba, punem ciresele din loc in loc, adaugam apoi din compozitia cu cacao cate o lingurita din loc in loc si cu o scobitoare facem modele.


Se da la cuptor la foc mediu (180 grade) pentru aprox 40-50 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec de post cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Micutza Luana 1

20.04.2013, 17:35

cu cirese pe vremea asta buun buun

Bya Ralu 1

17.06.2013, 09:46

delicios

kukibella 1

09.08.2014, 10:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Desert chec zebra de post