Desert Tiramisu

de MicleIoana21 in Prajituri, 25 Apr 2020 | 1913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de piscoturi
  • 250 g mascarpone
  • 2 galbenusuri
  • 200 ml frisca lichida
  • 200-250 g zahar pudra
  • 200 ml cafea
  • 3-4 linguri de cognac
  • optional: cacao pudra pentru ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Tiramisu:

Se face cafeaua si se lasa la racit. Galbenusurile se bat cu zaharul pudra pana devine o crema spumoasa, iar apoi se adauga mascarponele. Frisca se bate, iar peste ea se adauga crema obtinuta. Dupa ce cafeaua s-a racit se adauga cognacul.

Pentru asamblare: intr-o tava puneti un strat de piscoturi inmuiate in amestecul de cafea,iar apoi un strat generos de crema.

Puteti pune cate straturi doriti,in functie de cat de inalta doriti sa fie prajitura

Se lasa cateva ore la racit . 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert eclere cu crema de fructe de padure