Desert tort cu clatite si piscoturi

de gaby_gabytza in Torturi, 13 Ian 2020 | 339 vizualizari

 

Bunatati pentru Craciun

 

INGREDIENTE

  • 28 piscoturi
  • 4 clatite
  • umplutura
  • 6 linguri gem de mere
  • 250 ml mascarpone
  • 500 ml frisca lichida
  • 150 g zahar pudra
  • sirop
  • 300 ml apa
  • 3 linguri zahar pudra
  • 2 linguri capuccino
  • decor
  • bombonele
  • capuccino pudra
  • jeleuri
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort cu clatite si piscoturi:

Pregatim mai intai siropul-punem la fiert apa cu lingurile de capuccino, lasam sa fiarba un clocot dupa care adaugam zaharul, amestecam si oprim focul. Lasam sa se raceasca.


Mixam frisca lichida pana se intareste. Separat mixam mascarponele cu zaharul pudra. Rasturnam peste frisca si amestecam cu o lingura, nu cu mixerul.


asamblare-Pe o tava asezam jumatate din piscoturile date prin sirop. Adaugam un sfert din frisca, o nivelam si punem peste crema doua clatite lipite cu 3 linguri degem. Punem inca o parte din frisca si iarasi doua clatite unse cu gem.

Adaugam inca o parte din frisca (lasam cateva linguri sa decoram pe exterior), nivelam si asezam ultimul rand de piscoturi date prin sirop.


Acoperim tortul cu restul de frisca, pudram cu capuccino si decoram cu bombonele si jeleuri.


Dam la rece si servim a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort cu clatite si piscoturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Rocsi 1

16.01.2020, 19:17

Mmmm, ce bunatate!

gaby_gabytza 1

18.01.2020, 07:12

Panacris

gaby_gabytza 1

18.01.2020, 07:12

Rocsi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

8623 puncte

MotanLaOale

7825 puncte

katty

6435 puncte

Lau

Lau 9

6392 puncte

Rocsi

6221 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Iulia