Desert tort cu crema de nes si visine

de Bunica in Torturi, 2 Mai 2020 | 2362 vizualizari

 

Este aniversarea mea!Eu pregatesc tortul .Eheeeee,dar pana la pregatire este perioada de hotarare,de cautat creme..........M-am oprit la o crema de la Anyta.Am zis clar:cu asta nu dau gres ,pentru gustul meu! Bine inteles ca am modificat pe ici pe colo ,ca nu ma simteam bine:))))

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 g. zahar
  • 200 g. unt
  • 4 plicuri nes
  • 200 ml.smantana pentru frisca 30 %grasime
  • 2 linguri cu smantana grasa
  • 1 plic intaritor frisca
  • 1 lingura zahar farin
  • 1 lingura esenta vanilie
  • 200 ml. cafea pregatita
  • 32 piscoturi
  • visine
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort cu crema de nes si visine:

Pentru inceput prepara cafeaua ca sa se raceasca.

Cele 4 oua impreuna cu zaharul se mixeaza  pe baie de abur pana se ingroasa ca o smantana si se da la frigider.

Tragem vasul de pe foc si lasam sa se raceasca.

Untul impreuna cu nesul pana devine o crema.

In vasul cu crema de oua adaugam cate o lingura de unt mixand pana la incorporarea cantitatii.

Se mixeaza frisca impreuna cu cele 3 linguri smantana +intaritorul de frisca si o lingura de zahar farin+vanilia.

Cafeaua preparata si racita se pune intr-un vas putin adanc pentru a putea a trece piscoturile rapid prin ea.

Piscoturile se trec prin cafea ,apoi se aseaza pe o tava sau platou.

Se pune un strat  de piscoturi ,unul de crema pana se termina crema.

Ultimul strat sa fie de piscoturi.

Imbracam tortul in frisca ,deasupra punand visine.

Fiecare orneaza dupa cum se pricepe.

 

 

 

 

 

 

TIPS-URI

1

oua ,piscoturi,nes,unt,frisca

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort cu crema de nes si visine" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Vargabeles