Desert tort cu crema de nes si visine

de Bunica in Torturi, 2 Mai 2020 | 815 vizualizari

 

Este aniversarea mea!Eu pregatesc tortul .Eheeeee,dar pana la pregatire este perioada de hotarare,de cautat creme..........M-am oprit la o crema de la Anyta.Am zis clar:cu asta nu dau gres ,pentru gustul meu! Bine inteles ca am modificat pe ici pe colo ,ca nu ma simteam bine:))))

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 g. zahar
  • 200 g. unt
  • 4 plicuri nes
  • 200 ml.smantana pentru frisca 30 %grasime
  • 2 linguri cu smantana grasa
  • 1 plic intaritor frisca
  • 1 lingura zahar farin
  • 1 lingura esenta vanilie
  • 200 ml. cafea pregatita
  • 32 piscoturi
  • visine
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort cu crema de nes si visine:

Pentru inceput prepara cafeaua ca sa se raceasca.


Cele 4 oua impreuna cu zaharul se mixeaza pe baie de abur pana se ingroasa ca o smantana si se da la frigider.


Tragem vasul de pe foc si lasam sa se raceasca.


Untul impreuna cu nesul pana devine o crema.


In vasul cu crema de oua adaugam cate o lingura de unt mixand pana la incorporarea cantitatii.


Se mixeaza frisca impreuna cu cele 3 linguri smantana +intaritorul de frisca si o lingura de zahar farin+vanilia.


cafeaua preparata si racita se pune intr-un vas putin adanc pentru a putea a trece piscoturile rapid prin ea.


Piscoturile se trec prin cafea ,apoi se aseaza pe o tava sau platou.


Se pune un strat de piscoturi ,unul de crema pana se termina crema.


Ultimul strat sa fie de piscoturi.


Imbracam tortul in frisca ,deasupra punand visine.


Fiecare orneaza dupa cum se pricepe.







TIPS-URI

1

oua ,piscoturi,nes,unt,frisca

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort cu crema de nes si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Adi 1

02.05.2020, 20:06

Foarte bun!

oanapl 1

03.05.2020, 17:53

Delicios!

dantes 1

07.05.2020, 10:18

Delicios!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bezele Panda

de RODIMUR 7

la 10:41

Desert la pahar cu sos de visine si crema de vanilie

de Lau 9

ieri la 21:14

Chec cu mure

de Lau 9

ieri la 20:34

RETETA RECOMANDATA
Tort de clatite cu branza de vaci