Desert tort cu marshmallows si coacaze

de Lau in Torturi, 17 Iun 2018 | 1072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 9 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • 3 limguri apa rece
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • Crema
  • 250 g marshmallows
  • 300 g frisca
  • 300 g coacaze rosie
  • esenta de vanilie
  • Decor
  • 1 ciocolata amaruie
  • 100 ml frisca
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort cu marshmallows si coacaze:

Blat-mixam albusurile spuma cu un praf de sare pana ce isi dubleaza volumul,adaugam zahar treptat si mixam pana ce se topeste si devine o bezea lucioasa,adaugam galbenusurile si mixam bine dupa fiecare.


Adaugam uleiul in fir subtire,apa si amestecam pana ce se omozenizeaza.


Cernem faina impreuna cu praful de copt,esenta si amestecam cu o paleta cu miscari unsoare pana ce se omogenizeaza.


Turnam compozitia in tava tapetata cu hartia de copt,dam tava la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea,lasam sa se raceasca foarte bine,


Dupa ce sa racit taiem blatul in 3 felii egale.


Crema- topim marshmallos pe baie de aburi,


Mixam frisca cu esenta de vanilie,adaugam crema de marshmallows,mixam pana ce se omogenizeaza,coacazea si omogenizam,


Dam la rece 30 min.


Ansamblare-asezam prima foaie de blat-insiropam-adaugam crema-foaie d eblat-insiropam-crema-a 3 foaie de blat-insiropam si imbracam tortul cu crema ramasa.


Dam tortul la rece 2 ore dupa care decoram dupa plac.


Am topit ciocolata cu frisca,turnam deasupra si cu un cutit sau paleta intindem ciocolata de la mijloc spre margini.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort cu marshmallows si coacaze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

kytz 1

19.06.2018, 04:24

Arată bineeee!

dantes 1

19.06.2018, 15:10

Delicios!

oanapl 1

19.06.2018, 23:26

Ce bine arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficat de porc fragezit in lapte, la tigaie

ieri la 09:44

Compot de mure

de dantes 5

pe 20.09 la 11:02

Ciorba falsa de burta din ciuperci pleurotus

pe 19.09 la 19:57

RETETA RECOMANDATA
Tort-sarlota de iaurt cu caise