Desert tort cu mascarpone si dulce de leche

de Lau in Torturi, 2 Apr 2017 | 566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri apa
  • 3 linguri ulei
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 1/2 plic cacao
  • 1/2 praf de copt
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • Crema
  • 500 g mascarpone
  • 300 g dulce de leche
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort cu mascarpone si dulce de leche:

Intr-un bol, mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zeama de lamaie, zaharul treptat si mixam pana devine o bezea lucioasa.


Adaugam galbenusurile, mixand bine dupa fiecare, apa, uleiul, adaugam faina amestecata cu cacaua si praful de copt si amestecam cu o spatula pana ce se omogenizeaza.


Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit, pana trece testul cu scobitoarea.


Lasam sa se raceasca, dupa care il vom taia in 3 felii.


Crema


Intr-un vas, mixam mascarponele cu dulcele de leche pana ce se omogenizeaza si dam la rece pana ce este gata blatul.


Asezam prima foaie de blat (eu folosesc partea de deasupra), insiropam (am fiert apa cu zahar si la final, am adaugat esenta de rom), crema-blat-crema-ultima foaie, apoi dam la frigider cca. 30 minute.


Apoi il vom unge cu un strat de frisca si il decoram cu putina crema pe care am oprit-o dinainte sau dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort cu mascarpone si dulce de leche" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Lau 1

02.04.2017, 22:13

Mulțumesc

anaion 1

06.04.2017, 10:33

foarte bun Lau ,l-am facut la aniversarea soacrei mele si a fost o reusita ,

abstract01 1

06.04.2017, 17:52

Bùuun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tort in patratele