Desert tort cu mascarpone si dulce de leche

de Lau in Torturi, 2 Apr 2017 | 1150 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri apa
  • 3 linguri ulei
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 1/2 plic cacao
  • 1/2 praf de copt
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • Crema
  • 500 g mascarpone
  • 300 g dulce de leche
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort cu mascarpone si dulce de leche:

Intr-un bol, mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zeama de lamaie, zaharul treptat si mixam pana devine o bezea lucioasa.


Adaugam galbenusurile, mixand bine dupa fiecare, apa, uleiul, adaugam faina amestecata cu cacaua si praful de copt si amestecam cu o spatula pana ce se omogenizeaza.


Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit, pana trece testul cu scobitoarea.


Lasam sa se raceasca, dupa care il vom taia in 3 felii.


Crema


Intr-un vas, mixam mascarponele cu dulcele de leche pana ce se omogenizeaza si dam la rece pana ce este gata blatul.


Asezam prima foaie de blat (eu folosesc partea de deasupra), insiropam (am fiert apa cu zahar si la final, am adaugat esenta de rom), crema-blat-crema-ultima foaie, apoi dam la frigider cca. 30 minute.


Apoi il vom unge cu un strat de frisca si il decoram cu putina crema pe care am oprit-o dinainte sau dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort cu mascarpone si dulce de leche" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Lau 1

02.04.2017, 22:13

Mulțumesc

anaion 1

06.04.2017, 10:33

foarte bun Lau ,l-am facut la aniversarea soacrei mele si a fost o reusita ,

abstract01 1

06.04.2017, 17:52

Bùuun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Conopidă împănată cu cașcaval, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 21:07

Briose cu banane

ieri la 14:00

Ciorba de perisoare a la grec

ieri la 13:03

Salata Curcubeu

de RODIMUR 5

ieri la 00:52

RETETA RECOMANDATA
Tort joffre cu portocale