Desert tort Popples

de claudiaO in Torturi, 22 Mar 2017 | 2304 vizualizari

 

Nu puteam sarbatori 6 ani fara un tort frumos, cu Popples si crema de banane.

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 5 oua
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri ulei
  • esenta vanilie
  • un praf sare
  • crema:
  • 500 ml frisca lichida Hulala
  • 5 banane mari
  • 1lingurita scortisoara praf
  • 2lingurite zeama de lamaie
  • decor:
  • frisca batuta 
  • poza cu Popples
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort Popples:

Incepem cu blatul.

Batem albusurile spuma cu sarea si adaugam treptat zaharul. Galbenusurile le frecam cu uleiul, apoi le incorporam in spuma de albusuri. Adaugam apoi faina si esenta. Coacem cca. 20-30 min in tava tapetata cu hartie de copt -30/40 cm.

Pentru crema, pasam la blender bananele impreuna cu zeama de lamaie. Batem frisca tare, apoi amestecam cu bananele si scortisoara.

Dupa ce s-a racit blatul, il taiem in 3 fasii egale. Punem crema si rulam foaia, apoi o asezam pe platou in picioare. Urmatoarea fasie va continua melcul. La final, acoperim intregul melc cu crema, asezam centrat poza si ornam cu frisca.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Poza este un print banal la imprimanta color, pe care am lipit fasii de scotch lat ca sa nu patrunda umezealavla poza. Nu a vrut la cofetarie sa imi faca o poza comestibila.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort Popples" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (9)

Valclaudia 1

22.03.2017, 16:31

La multi ani!

Rocsi 1

22.03.2017, 21:13

Este simpatic foc tortul tau! LA multi ani frumosi!

mirela0911 1

23.03.2017, 08:12

Ce tort frumos! La mulți ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu capsuni