Desert tort savarina reinterpretat

de MotanLaOale in Torturi, 3 Aug 2018 | 4529 vizualizari

COMENTARII (40)

diaconta 1

03.08.2018, 13:38

Aiaiaiiiiii

Rahela Velicu 1

03.08.2018, 13:43

Ooo, deliciu!

simona72 1

03.08.2018, 16:36

Ce de crema are tortul!! Îmi cam plouă )

MotanLaOale 1

03.08.2018, 17:25

Multumesc

Valclaudia 1

03.08.2018, 17:25

si la mine ploua torential.... oare de ce??

MotanLaOale 1

03.08.2018, 17:33

Ancutsa 1

03.08.2018, 18:15

MotanLaOale 1

03.08.2018, 19:26

Rocsi 1

03.08.2018, 19:59

Ce buna ar fi acum o bucatica de la rece!

MotanLaOale 1

03.08.2018, 20:12

vasimur 1

03.08.2018, 22:15

MotanLaOale 1

04.08.2018, 00:19

mirela0911 1

04.08.2018, 09:02

Cam bun!

MotanLaOale 1

04.08.2018, 10:22

laura_n 1

04.08.2018, 16:59

Oau, Motanel!
Si ce delicios trebuie sa fie cu crema de ness Bravo!

laura_n 1

04.08.2018, 17:06

Sa stii ca si eu le-as fi facut tot cu drojdie. Chiar asa aveam in minte reteta de savarine. sa ne faci la Paltinis! ))

MotanLaOale 1

04.08.2018, 20:27

Multumesc

Satisfyyourcravings 1

04.08.2018, 22:25

Super!

MotanLaOale 1

04.08.2018, 22:42

Panacris 1

05.08.2018, 09:37

MotanLaOale 1

05.08.2018, 10:29

Ksenya 1

06.08.2018, 09:26

miki_a 1

06.08.2018, 10:24

Waw!!!! Ce bunătate de tort ai făcut!!! Bravo și succes!

MotanLaOale 1

06.08.2018, 11:04

Multumesc

dantes 1

06.08.2018, 12:55

Delicios!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Taci si-nghite