Desert trigoane crocante din foi de placinta cu visine

de Ksenya in Dulciuri, 12 Apr 2018 | 2188 vizualizari

 

 
Sunt usor de facut, crocante si un desert sanatos.
Va indemn sa le incercati!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr visine fara samburi
  • 2 linguri dulceata de mure sau de care aveti (coacaze,dude ,agrise sau visine)
  • 1 lingura de amidon
  • 1 pachet foi de placinte
  • 1 pachet unt
  • zahar pentru pudrat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert trigoane crocante din foi de placinta cu visine:

Punem visinele la scurs intr-o sita. Daca aveti congelate, le scoateti mai din timp. Eu am avut visine la borcan,reteta o gasiti aici:


Intr-o oala, adaugam peste visinele scurse, dulceata de mure. Punem pe foc mic.


Cand incepe sa fiarba, adaugam amidonul amestecat cu sucul scurs de la visine. Lasam 5 minute pana compozitia se ingroasa.


Oprim flacara si dam compozitia la racit complet.


Foile de placinte dezghetate le intindem si le taiem fasii.


Luam cate 3-4 foi (fasii) si le ungem cu unt topit. Suprapunem foile unse si in margine colt punem o lingura de umplutura.


Aducem coltul in asa fel, incat sa formeze un triunghi si mergem asa pana se termina fasia.


Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, asezam trigoanele si le ungem cu unt topit.


Pornim cuptorul si cand a ajuns la 180 grade C, introducem tava si lasam pentru 25-30 min la copt.


Oprim cuptorul si le lasam sa raceasca.


Inainte de a fi servite puteti sa le pudrati cu zahar.


Daca ti-a placut reteta noastra "Desert trigoane crocante din foi de placinta cu visine" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Lau 1

13.04.2018, 17:39

dantes 1

14.04.2018, 08:02

Bune!

miki_a 1

20.04.2018, 10:54

Minunate, mai ales așa, crocante!

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

RETETA RECOMANDATA
Amandine