Dip (crema) de sfecla cu Blenderul Oster

de AlexTeacher in Sosuri, 18 Mar 2015 | 1465 vizualizari

 

Scoate in evidenta aroma sfeclei cu mici influente mediteraneene. Branza Haloumi prajita, alaturi de niste crutoane aromate, grisine sau nachos este tot ceea ce ai nevoie in materie de gustare sanatoasa intre mese. Iar blenderul Oster iti vine in ajutor. Astfel vei putea realiza extrem de repede acest preparat, tocat pana la perfectiune, ca tu sa te bucuri de toata plinatatea gustului dulce acrisor al sfeclei.

 

INGREDIENTE

  • sfecla rosie proaspata – 5 buc
  • smantana de gatit – 200 ml
  • usturoi – 2 catei
  • hrean cu smantana la borcan – 1/2 borcan mic
  • grisine – 1 pachet
  • menta proaspata – 4-5 frunze
  • sare si piper alb dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dip (crema) de sfecla cu Blenderul Oster:

Spalati, curatati si taiati cuburi sfecla rosie.apoi puneti-o la fiert cu sare si usturoi pentru 2 ore si jumatate. Scurgeti 80% din apa si mixati-o in blenderul Oster Reversible cu smantana de gatit, menta, sare si piper dupa gust.


Adaugati-o inapoi pe foc si amestecati timp de 2-3 minute.


Serviti cu hrean, smantana si grisine.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dip (crema) de sfecla cu Blenderul Oster" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

29.03.2015, 08:41

super

Lau 1

29.03.2015, 09:43

Ina 1

29.03.2015, 09:49

ne place mult sfecla, in orice conbinatie. Am trecut reteta la favorite, ca-mi suna bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Suc natural de portocale cu grefruit