Prajitura cu menta si capsuni

de Oana in Prajituri, 18 Mai 2015 | 3086 vizualizari

 

O prajitura rapida si foarte racoritoare! 

 

INGREDIENTE

    • mascarpone- 200 gr
    • ciocolata alba- 80 gr
    • frisca lichida- 200 gr
    • esenta de menta- 2 lingurite
    • colorant alimentar verde- 1 lingurita
    • gelatina granulata- 1 lingura
    • un blat pandispan cu cacao sau piscoturi proaspete pentru baza
    • 100 gr capsuni
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu menta si capsuni:



  • topiti ciocolata alba cu 50 ml frisca lichida, restul de frisca mixati-o pana devine pufoasa




  • adaugati mascarpone si ciocolata topita si racita, esenta de menta si colorantul si mixati pana obtineti o crema ferma.




  • hidratati gelatina cu 50 ml apa rece, apoi topiti-o in baie de aburi si rasturnati amestecul caldut peste crema, amestecand usor




  • lasati crema la rece 10 minute




  • puteti aranja deserturi in pahare sau in inele detasabile de inox




  • puneti la baza blat de pandispan sau piscoturi proaspete, apoi crema si ornati cu capsuni




  • lasati desertul la frigider cateva ore





Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi un sirop gros de menta, verde, daca nu doriti sa folositi esenta si colorant alimentar

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu menta si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mirela0911 1

19.05.2015, 13:05

Super arata!

Oana 1

19.05.2015, 14:21

Va dau la toti cate un cubulet !

Ancutsa 1

18.09.2016, 10:30

Mi-a placut mult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Invartita cu nuca