Dorada la cuptor

de Mirela_Tilvescu in Peste, 16 Iul 2012 | 10188 vizualizari

 

Imi place pestele de orice fel,dar dorada este printre favoritele mele.Astazi am ales sa fac dorada la cuptor pentru ca erau mari si am vrut sa se patrunda bine.Cand fac pe gratar niciodata nu cumpar mai mari decat palma.

 

INGREDIENTE

  • 2 dorade mari
  • 2 cepe potrivite
  • 3 catei usturoi
  • 2 foi de dafin
  • vin alb
  • boia
  • patrunjel
  • 1 lamaie
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada la cuptor:

Se asezoneaza pestele cu zeama de lamaie,sare,piper,boia si se lasa 30 minute.Intr-o tava se face un pat cu rondele de ceapa, usturoi si foi de dafin peste care se aseaza pestele.Apoi se adauga vinul alb si se da la cuptor cca.40 minute.

Se serveste cu cartofi natur si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

iry-gabriela 1

16.07.2012, 21:57

imi place pestele,dar dorada nu am incercat

jurnalulanei 1

21.07.2012, 10:12

nu trebuie pus si ulei deloc?

Mirela_Tilvescu 1

24.07.2012, 01:04

Trebuie 1 lingura margarina de gatit.Am omis,imi pare rau.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dorada cu legume in folie de aluminiu la cuptor