Dovleac copt

de babi5 in Mancaruri de post, 25 Oct 2014 | 3262 vizualizari

 

Cel mai simplu si sanatos desert,exat cum la dat mama natura,doar l-am copt.Foarte bun si suficient de dulce,parca nu am mai mincat asa dovleac ,dulce.Bineinteles ca se putea aduga putina scortisoara pe deasupra dar am vrut sa fie asa ca pe vremea copilariei mele.Si fiindca tot este frig afara aroma dovleacului copt ne face sa credem cu adevarat ca Iarna este pe aproape.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac cca. 2 kg
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt:

Am spalat bine dovleacul de impuritatile din gradina,apoi l-am sters cu un prosop absorbant,l-am taiat si l-am curatat de seminte apoi l-am feliat si l-am asezat in tava dupa care  se introduce in cuptorul incins la 190 grade pentru 1 ora .

Se scoate se lasa putin la racit apoi se poate servi un deliciu.Il recomand cu mare drag

TIPS-URI

1

Ce pot sa spun un desert sanatos si gustos,fara prea mari costuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

babi5 1

26.10.2014, 18:19

Dantes cel mai sanatos desert multumesc

babi5 1

26.10.2014, 18:20

Elucubratiiculinare multumesc

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 19:24

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tagliatele cu mere (de post)