Dovlecei gratinati cu dresing de iaurt cu usturoi

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2010 | 5150 vizualizari

 

O cina rapida de dieta si nu numai...

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 3 fire de usturoi verde
  • 200 g. iautr dietetic
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei gratinati cu dresing de iaurt cu usturoi:

Se curata dovleceii de coaja, se spala, se taie pe lungime, se ung cu ulei sare piper dupa gust. se pun in tava si se dau la cuptor la foc potrivit timp de 40 minute.


Cat dovleceii stau la copt se prepara dresingul. Usturoiul se taie marunt si se piseaza. Peste el se adauga iaurtul (eu am folosit iaurt degresat) si se amesteca bine.


Cand dovleceii s-au gratinat ,se scot din tava si peste ei se toarna dresingul.

 

TIPS-URI

1

se poate folosi si boia de ardei dulce sau orice condiment este agreat

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei gratinati cu dresing de iaurt cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (24)

Sylvia 1

15.05.2010, 23:42

Excelent arata, 5 furculite !!Si La multi ani cu intarziere, cred ca nu am fost in zona atunci. Sanatate si tot ce va doriti

mena29 1

26.05.2010, 22:38

La multi ani!

onuta 1

08.07.2010, 13:13

la multi ani cu intarziere.

este perioada retetelor cu dovlecei, se pot face multe combinatii. este si delicioasa si mai dietetica.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Cartofii Byron - potriviti pentru carne sau consumati cu salata