Dovlecei picanti cu carnaciori oltenesti

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2010 | 2765 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei tineri
  • 4 carnaciori oltenesti
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 capatana usturoi
  • chilli
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei picanti cu carnaciori oltenesti:

se spala si se taie in sferturi dovleceii.se pun intr-un vas mai adanc si se amesteca cu usturoiul zdrobit,sare,piper,cimbru,chilli si ulei.se aseaza intr-un vas termorezistent,se pun si carnaciorii taiati in bucatele de aproximativ 2 cm si se da tava la cuptor pt 30 minute.


sunt perfecti pt o cina usoara!


pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei picanti cu carnaciori oltenesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Roxana 1

17.05.2010, 11:18

as vrea si eu niste carnaciori , nu ma prea omor cu dovleacul

Bucataras Medi 1

17.05.2010, 17:55

imi plac si dovleceii si carnaciorii oltenesti.............o combinatie reusita................5 furcu............

nadina73 1

17.05.2010, 23:22

si eu pun 5 furcu primesc si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oameni de zapada