Dovlecei rotunzi umpluti

de mimmi in Pui, 14 Mar 2012 | 2133 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei rotunzi
  • 100 g cus-cus,
  • 150 g piept de pui,
  • 1 ardei verde,
  • 3-4 catei usturoi,
  • 1 ceapa ,
  • 2 rosii decojite in sos de tomate,
  • marar,
  • 1 lingura ulei,
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei rotunzi umpluti:

Cus-cus-ul se fierbe conform instructiunilor de pe ambalaj, dupa care se spala sub un jet de apa rece si se lasa la strecurat.


Spalam dovleceii si ii scobim, pastrand miezul. Ceapa taiata marunt, miezul de dovlecei taiat marunt, ardeiul taiat cubulete si usturoiul taiat feliute se calesc intr-o lingura de ulei. Dupa ce s-au calit legumele, adaugam pieptul de pui taiat cubulete, sare si piper dupa gust si mai lasam sa se caleasca impreuna pana cand este facut si pieptul de pui. Ultima data adaugam rosiile taiate marunt, marar proaspat dupa gust, cus-cus-ul, amestecam si stingem focul. Saram dovleceii pe dinauntru, ii umplem cu compozitia de mai sus si ii punem intr-o tava sau forma de yena,umpluta cu apa pana la jumatatea dovleceilor. Acoperim tava/forma de yena cu folie de aluminiu si dam dovleceii la cuptor pentru cca 30-40 de minute, pana sunt facuti dovleceii.


Ii servim simpli sau cu smantana . Pofta Buna !!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei rotunzi umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

madi_marin 1

14.03.2012, 21:44

ce de efect sunt... si faina ideea cu cus-cus-ul...

susu 1

11.05.2012, 17:19

mimmi ce frumos e manca-l-as eu pe el

susu 1

02.07.2012, 13:48

nu vrei sa stii ca am salvat reteta mai demult si astazi am fost in piata dupa corcoduse coapte pt gem si am gasit dovlecei dastia verzi, frumosi , mi-am amintit de reteta si asa am si luat vreo 4-6, acum am recautat-o si maine trec la treaba

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti