Pui crocant si cous cous cu morcovi

de Gergiana S in Pui, 16 Feb 2014 | 958 vizualizari

 

O idee pentru pranza, cina....

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui/ piept de pui (eu am folosit ciocanele)
  • fulgi de porumb maruntiti
  • 2 lg faina
  • 1 ou
  • 2 lg ulei
  • sare, piper, boia dulce si iute
  • Pt cous cous:
  • 100 gr cous cous
  • 1 ceapa
  • morcov
  • sare, piper
  • 2 lg ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui crocant si cous cous cu morcovi:

Pregatim puiul.Carnea se spala si se lasa sa se scurga.Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia dulce si boia iute.Se trece apoi prin faina, ou batut si la sfarsit prin fulgii de porumb.


Intr-o tava unsa cu putin ulei sau tapetata cu hartie de copt se aseaza bucatile de carne.Se dau la cuptor pt 30 de min la foc potrivit, se intorc si pe partea cealalta si se mai lasa inca 30 de minute.


Cous cous-ul il pregatim astfel:


Tocam ceapa marunt, iar morcovul rondele(fiecare dupa preferinte).Intr-o cratita punem 2 lg de ulei, calim ceapa, adaugam morcovul si apoi cous cous-ul.Calim impreuna pentru 2-3 minute.Se adauga 2 cani de apa si se lasa sa fiarba la foc mic, pana ce legumele sunt fierte.Se condimenteaza cu sare si piper.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui crocant si cous cous cu morcovi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

babi5 1

16.02.2014, 11:23

diaconta 1

16.02.2014, 12:26

imi place cus cus-ul,mai ales cu pui

Rocsi 1

16.02.2014, 13:39

Bun meniu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui in compozitie de mustar