Dovlecei sotati cu pancetta si sos pesto

de Catalina L in Mancaruri de legume, 9 Oct 2020 | 1575 vizualizari

 

O reteta rapida de facut si tare gusoasa. Am facut-o seara cand am intrat de la serviciu cu ce aveam prin frigider.   https://www.blogulluicatalina.com/2020/10/dovlecei-sotati-cu-pancetta-si-sos.html  

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel bio
  • 1 lingura buna de sos pesto
  • 1 rosie
  • 2 linguri ulei
  • 6 felii subtiri de pancetta
  • sare, piper, boia de ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei sotati cu pancetta si sos pesto:

Spalati si taiati capetele dovlecelului. Taiati-l in demi-rondele fine (am lasat coaja caci era bio). Incalziti uleiul intr-o tigaie. Reveniti dovleceii impreuna cu sosul pesto. Puneti piper, boia de ardei (atentie la sare caci sosul pesto este deja sarat). Puneti rosia taiata bucati si sautati impreuna 5 minute. Puneti feliile de pancetta si reveniti inca 2-3 minute. Serviti-i calduti cu paine completa sau fierbinti cu mamaliga daca doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei sotati cu pancetta si sos pesto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mirela0911 1

11.10.2020, 14:46

Ce bunatate!

Rocsi 1

11.10.2020, 20:13

Este o idee tare faina pentru mic-dejun si nu numai!

oanapl 1

22.11.2020, 18:28

Ce bine arată!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de dovlecei