Dovlecei sotati cu pancetta si sos pesto

de Catalina L in Mancaruri de legume, 9 Oct 2020 | 185 vizualizari

 

O reteta rapida de facut si tare gusoasa.

Am facut-o seara cand am intrat de la serviciu cu ce aveam prin frigider.
 
https://www.blogulluicatalina.com/2020/10/dovlecei-sotati-cu-pancetta-si-sos.html
 

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel bio
  • 1 lingura buna de sos pesto
  • 1 rosie
  • 2 linguri ulei
  • 6 felii subtiri de pancetta
  • sare, piper, boia de ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei sotati cu pancetta si sos pesto:

Spalati si taiati capetele dovlecelului.
Taiati-l in demi-rondele fine (am lasat coaja caci era bio).
Incalziti uleiul intr-o tigaie.
Reveniti dovleceii impreuna cu sosul pesto.
Puneti piper, boia de ardei (atentie la sare caci sosul pesto este deja sarat).
Puneti rosia taiata bucati si sautati impreuna 5 minute.
Puneti feliile de pancetta si reveniti inca 2-3 minute.
Serviti-i calduti cu paine completa sau fierbinti cu mamaliga daca doriti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei sotati cu pancetta si sos pesto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

11.10.2020, 10:11

buni!

mirela0911 1

11.10.2020, 14:46

Ce bunatate!

Rocsi 1

11.10.2020, 20:13

Este o idee tare faina pentru mic-dejun si nu numai!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5202 puncte

Panacris

4841 puncte

Rocsi

4199 puncte

RODIMUR

3311 puncte

mirela0911

3310 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava turceasca cu nuca
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de ciuperci