Dovlecei Umpluti

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 12 Aug 2010 | 1947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  5 dovlecei
  •  400g carne macinata amestec porc+vita
  • 1 mana de orez
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 ou
  • 3 linguri pasta tomate
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei Umpluti:

Am curatat dovleceii de coaja iar mijlocul l-am scos cu grija cu ajutorul unei lingurite.

Ceapa si usturoiul le-am dat pe razatoare si le-am amestecat cu carnea,

am pus si orezul bine spalat si scurs de apa si am amestecat bine toata compozitia adaugand si oul. Am potrivit gustul cu sare si piper.

Apoi am umplut dovleceii si i-am asezat intr-o cratita turnand peste ei apa. Eu fac dovleceii si in cuptorul aragazului dar si pe aragaz.

Cand carnea din dovlecei a fiert ( la fel si dovleceii) am daugat pasta de tomate si in mod normal pun si marar tocat dar de data asta nu am avut.

Am servit cu smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei Umpluti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Laly

Laly 1

12.08.2010, 15:11

vin si eu la masa

Adinacarla

Adinacarla 1

12.08.2010, 15:18

Rocsi, Corina...citind ce ati scris m-am mai uitat o data daca am scris corect...intradevar sunt dovrecei ...erau micuti ca nu i-am mai taiat in doua...le-am taiat doar un capac mic si gata...mancam unu si suntem satui.

Adinacarla

Adinacarla 1

12.08.2010, 15:19

LALY te astept cu drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!