Tocanita picanta cu pui si ciuperci

de aalliinnaa07 in Mancaruri cu carne, 10 Dec 2013 | 1867 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele de pui
  • 200-300 g ciuperci
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei de usturoi
  • 3-4 linguri ulei
  • 100 ml smantana
  • 1 lingurita rasa de curry
  • 1 lingurita boia
  • piper
  • sare
  • 3 linguri faina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita picanta cu pui si ciuperci:

Carnea de pui o punem la fiert in apa cu putina sare timp de 30 de minute.


Intre timp tocam marunt ceapa, ardeiul si cateii de usturoi. Ciupercile le spalam si le curatam de coaja, la fel si coditele de la ele si le taiem felii. Dupa ce s-a fiert carnea o scoatem si o lasam sa se raceasca, apoi o taiem cubulete.


Intr-o cratita punem ardeiul, ceapa si usturoiul la calit 2-3 minute, apoi adaugam supa in care a fiert carnea ( eu am avut 1.5 L.) , ciupercile si le lasam sa fiarba 15 minute.


Smantana am amestecat-o cu curry si boia. Dupa ce s-au fiert ciupercile adaugam smantana si carnea de pui taiata cubulete. Faina o amestecam cu putina apa si o adaugam in tocanita pentru a se ingrosa sosul. La sfarsit adaugam sare si piper dupa gust si curry daca va place mai picanta mancarea si o mai lasam sa dea 2-3 clocote dupa care oprim focul.


Dupa ce am oprit focul am adaugat mararul tocat marunt.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita picanta cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

10.12.2013, 21:42

Sa imi pui si mie o portie

_Alina_ 1

11.12.2013, 10:29

Krystyan Trendy 1

11.12.2013, 13:33

foarte buna tocanita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu ficatei