Dovlecei umpluti

de Miha in Pui, 23 Iun 2009 | 3364 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1/2 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • patrunjel verde
  • sare,piper
  • 1 ou
  • 2 linguri orez
  • 1 rosie
  • 100 ml suc de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Dovleceii se curata de coaja si se taie in 4.


Carnea impreuna cu ceapa,morcovul,oul si patrunjelul se robotesc. :) Se adauga orezul spalat si se potriveste gustul de sare si piper.


Se umplu cu acest amestec bucatile de dovlecel si se aseaza intr-un vas termorezistent.


Se pun capacele din rosia taiata felii,se presara cimbru.Se acopera cu suc de rosii si apa,daca mai e nevoie.


Vasul se da la cuptor,pana scade sosul.


Se servesc calzi cu smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Panini Maker Large

- 10 %
389.99 lei
349.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

ala_oancea 1

25.06.2009, 08:58

Foerte bun Trebuie sa fac si eu ca am o gramada de dovlecei de la ai mei, si chiar cautam diferite retete

Miha 1

25.06.2009, 12:35

Ala,pe blogul Nataliei ai sa gasesti si o paine cu dovlecei,care e cica f buna. O am si eu in plan!

ala_oancea 1

26.06.2009, 17:30

Hmm ... suna interesant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec marmorat
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu dovlecei, broccoli si sos beschamel