Dovlecei umpluti

de ralu_ca in Mancaruri cu carne, 24 Iun 2013 | 3000 vizualizari

 

pentru ca este sezonul dovleceilor...

 

INGREDIENTE

  • 3-4 dovlecei medii
  • carne tocata ( porc am folosit eu )
  • 1 castronel mic orez ( fiecare cat doreste )
  • 5-6 cepe
  • sare, piper
  • delikat
  • bulion
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura untura de casa
  • un borcan rosii in suc propriu
  • 3-4 rosii medii
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Dovleceii se spala bine, se taie in 2 sau 3 bucati ( depinde cat de lungi sunt ) se scobesc in interior.


Carnea se amesteca cu orezul, sare, piper, delikat, ceapa taiata marunt si bulion ( la fel depinde de fiecare cat de "colorati" doriti sa fie ).


Intr-o oala mare in diametru am pus o lingura untura de casa asezat dovleceii pe care i-am umplut cu compozitia formata, iar in capat am taiat cate o felie de rosie, de preferat capetele, punand capac la dovlecei.


Am turnat rosiile din borcan, am umplut oala cu apa, atat cat sa acopere dovleceii, faina am dizolvat-o in putina apa, am turnat-o in oala si i-am lasat la foc mic approx 1 ora.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se servesc cu patrunjel tocat si smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

CookieMonster 1

24.06.2013, 17:13

maine poate fac si eu

iri_iri 1

24.06.2013, 18:14

mmmmmm,daca nu ma insel a ajuns mirosul si la mine

Rocsi 1

24.06.2013, 20:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rosii, ardei si dovlecei umpluti