Dovlecel cu floare pane

de ianculubita in Mancaruri de legume, 10 Iul 2013 | 1939 vizualizari

 

Cand am vazut italiencele ca mananca asa ceva in mod regulat,ma intrebam oare ce bunatate o fi??
Acum am facut si eu una din cele cateva retete pe care le am si intradevar sunt deliciosi;de regula se fac doar florile dar am vrut eu sa fie si dovlecelul.

 

INGREDIENTE

  • dovlecei mici cu floare in varf
  • branza feta
  • 1lingura seminte de chimion pisat
  • oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • ulei mult pentru prajit
  • 1lamaie
  • sos de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel cu floare pane:

Intr-un castronel amestecam oul batut cu sare,piper,faina pana rezulta un aluat putin mai gros decat cel de clatite


In alt castronel amestecam branza zdrobita cu o furculita cu chimion


Scoatem pistilul de la floare cu grija sa nu se rupa dar mai ales sa nu se desprinda de la dovlecel;tinem cateva secunde floarea sub un jet de apa rece pentru eliminarea eventualelor gaze apoi tot cu grija umplem floarea cu branza,terminatiile florii le rasucim sa nu se desfaca la prajit,dovlecelul il crestam la capat,il trecem prin aluat si-l punem la prajit in ulei uncins;


se scoate pe servetele de hartie si se serveste cald cu lamaie si sos de usturoi.

TIPS-URI

1

umpluturile pentru flori pot fi diferite;peste,legume,alte branzeturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel cu floare pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

- Andreea - 1

10.07.2013, 17:12

Pai zi-l si noua....

Bya Ralu 1

10.07.2013, 19:40

Rocsi 1

10.07.2013, 20:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

Ciorba rapida de salau

pe 24.11 la 23:57

Tort Unicorn

pe 24.11 la 16:32

Tort pentru 2 aniversari

pe 24.11 la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel pane