Dovlecel in aluat de snitele

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 13 Sep 2012 | 1184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un dovlecel
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri apa rece(daca mai este necesar mai puneti depinde de dimensiunea lingurii)
  • 1/2 lingurita sare
  • piper dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel in aluat de snitele:

Dovlecelului spalat si curatat de coaja i se scoate mijlocul si se taie la 1 centimetru grosime, apoi se dau deoparte. Ouale sa sparg intr-un castron, peste ele se pune sare, piper si faina, se amesteca bine cu un tel sa nu faca cocoloase, apoi se adauga treptat apa pana se obtine un aluat ca de clatite mai groase. In acest aluat se va introduce fiecare felie de dovlecel si se vor pune la prajit in tigaia cu ulei. Se vor praji si pe o parte si cealalta, apoi se scot pe hartie absorbanta.

Se pot folosi ca garnitura la snitele sau ca aperitiv.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Dovlecel in aluat de snitele-0
Dovlecel in aluat de snitele-1
Dovlecel in aluat de snitele-2

COMENTARII (29)

Laly

Laly 1

13.09.2012, 21:16

Buuun

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:27

Andreea_Mario

Andreea_Mario 1

26.09.2012, 17:54

HMMM CE BUNN

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!