Dovlecel pane cu bere

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 23 Ian 2020 | 220 vizualizari

 

,, Bunatati pentru Craciun "
  Daca nu bem berea , atunci sa ... o mancam .Am incercat sa introduc berea in diverse preparate . De data aceasta am pus bere in aluatul pentru dovlecei

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 pahar bere
  • 2 oua
  • 6-8 linguri faina alba
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • sos: smantana +1 catel usturoi+sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane cu bere:


  1. Dovlecelul se feliaza , nu foarte subtire .Sarati .

  2. Se bat cu telul doua oua , se adauga berea si sarea .

  3. Adaugati faina ,cate putin , amestecand .

  4. Trebuie sa obtineti un aluat putin mai gros decat cel de clatite .

  5. Se dau feliile de dovlecel prin faina alba si apoi prin aluatul cu bere .

  6. Prajiti dovlecelul astfel impanat in ulei incins , pe ambele parti .

  7. Se scote dovlecelul pane pe servetele de hartie , pentru a fi absorbit excesul de ulei .

  8. Se piseaza un catel de usturoi si se amesteca cu smantana si sare .

  9. Noi am servit dovlecelul pane , cald alaturi de smantana cu usturoi .


Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Acest aluat cu bere poate fi folosit si la vinete pane .

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane cu bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

7.5L Digital

- 17 %
899.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rahela Velicu 1

23.01.2020, 16:16

dantes 1

25.01.2020, 11:41

Buni!

Rocsi 1

25.01.2020, 20:48

Imi plac la nebunie dovleceii pane! Cu bere nu am incercat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Vargabeles
  • 30

    L

  • 31

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

  • 05

    D

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei in crusta de migdale