Dovlecel pane cu telemea Delaco

de babi5 in Mancare copii, 12 Aug 2014 | 3056 vizualizari

 

Bun, gustos si sanatos

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mai maricel
  • 3 oua
  • 3 linguri lapte
  • 5 linguri faina
  • sare
  • piper
  • 150 ml ulei
  • 200 gr telemea Delaco
  • rosii si ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane cu telemea Delaco:

Dovlecelul se curata se spala se feliaza apoi se sareaza putin si se lasa 10min . cu sarea sa se inmoaie dupa care se stoarce bine de apa.Intr-un castron batem ouale bine cu putina sare , piper si laptele apoi adaugam 2 linguri de faina in ploaie si batem in continuare pina se incorporeaza bine faina.


Punem uleiul la incins intr-o tigaie apoi luam bucatile de dovlecel, le trecem prin faina apoi prin ou si punem la prajit.


Intoarcem pe ambele parti apoi scoatem pe prosop absorbant.Repetam operatia pina terminam dovlecelul.Asezam pe platou si alaturi punem telemea Delaco, rosii si ardei Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Il putem servi si la micul dejun

2

Si la fel putem inlocui carnea linga : cartofi natur,piure,mazare, fasole verde,orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane cu telemea Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

babi5 1

13.08.2014, 15:51

Multumesc Kukibella

reisnaor_2006 1

15.12.2014, 11:45

babi5 1

15.12.2014, 13:22

Iltumesc draga mea reisnaor_2006

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papanasi fierti