Dovlecel pane cu telemea Delaco

de babi5 in Mancare copii, 12 Aug 2014 | 3187 vizualizari

 

Bun, gustos si sanatos

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mai maricel
  • 3 oua
  • 3 linguri lapte
  • 5 linguri faina
  • sare
  • piper
  • 150 ml ulei
  • 200 gr telemea Delaco
  • rosii si ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane cu telemea Delaco:

Dovlecelul se curata se spala se feliaza apoi se sareaza putin si se lasa 10min . cu sarea sa se inmoaie dupa care se stoarce bine de apa.Intr-un castron batem ouale bine cu putina sare , piper si laptele apoi adaugam 2 linguri de faina in ploaie si batem in continuare pina se incorporeaza bine faina.


Punem uleiul la incins intr-o tigaie apoi luam bucatile de dovlecel, le trecem prin faina apoi prin ou si punem la prajit.


Intoarcem pe ambele parti apoi scoatem pe prosop absorbant.Repetam operatia pina terminam dovlecelul.Asezam pe platou si alaturi punem telemea Delaco, rosii si ardei Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Il putem servi si la micul dejun

2

Si la fel putem inlocui carnea linga : cartofi natur,piure,mazare, fasole verde,orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane cu telemea Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

babi5 1

13.08.2014, 15:51

Multumesc Kukibella

reisnaor_2006 1

15.12.2014, 11:45

babi5 1

15.12.2014, 13:22

Iltumesc draga mea reisnaor_2006

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Chifle umplute cu branzeturi si masline la cuptor