Dovlecel umplut si pui copt pe sare

de danielaR in Pui, 30 Iul 2014 | 2816 vizualizari

 

am auzit de ceva timp ca unii fac puiul pe sare in loc sa-l bage la punga magica si am zis sa incerc si eu ..e super

 

INGREDIENTE

  • o jumatate dovlecel
  • 100 gr carne tocata
  • 100 gr ciuperci
  • 1 lingura bulion
  • sare piper
  • un praf de usturoi granulat
  • jumatate de pui
  • 500 gr sare mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel umplut si pui copt pe sare:

Spalam dovlecelul si il scobim cat de mult putem.Amestecam carnita cu bulionul si ciupercile si sare si piper.Umplem dovlecelul si il dam la cuptor intr-un vas yena 

In alt vas yena punem sarea si puiul spalat si dam la cuptor.eu am pus ambele vasuri odata in cuptor pt ca incapeau.

Puiul se lasa aproximativ 40-45 min.dar il mai verificam intre timp si il invartim 

El se rumeneste asa frumusel si isi trage sare cat are nevoie 

Impreuna sunt gustoase si sanatoase 

Sa aveti pofta ca eu am avut!

:)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel umplut si pui copt pe sare" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dovlecel umplut cu carne toacata de porc