Dressing pentru paste si pizza

de nico15 in Pt. paste, 23 Oct 2012 | 2087 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe
  • 2 teline potrivite
  • 4 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina de patrunjel
  • 7-8 catei de usturoi
  • frunze de busuioc, telina, tarhon, patrunjel
  • 1 lingurita de cimbru
  • 10 ciuperci
  • 1 ardei kapia
  • ½ de limetta
  • 2-3 ardei iuti
  • 150-200 ml de vin alb
  • sare
  • 1 lingurita rasa de piper
  • 1 lingurita de boia dulce
  • 2 litri de suc de rosii pregatit in avans
  • 3 foi de dafin,
  • 2 stelute de anason stelat
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dressing pentru paste si pizza:

Radacinoasele se spala, se curata si se vor rade pe razatoarea mica, ceapa taiata brunoise, tocam ardeiul, taiem marunt verdeata, taiem limete-ul in cubulete mai mici, ciupercile lamele, adaugam si usturoiul.


Punem la sotat pentru inceput ceapa si radacinoasele, dupa ce acestea s-au inmuiat se adauga ardeiul, usturoiul, ardeiul iute, verdeturile condimentare, foile de dafin, anasonul si cimbru.


Se lasa ca sa se patrunda aromele. Dupa ce acestea sunt sotate se va adauga vinul alb, ciupercile, piperul, boiaua, limeta si se lasa sa se evapore alcoolul din vin, dupa care se va adauga sucul de rosii si se va continua fierberea.


Observam cand este fiert si luam de pe foc, lasand sa se tempereze. Dupa aceea blendam compozitia bine si vom pregati borcane(steriliza) pentru a fierbe suplimentar dressingul nostru pentru paste/ pizza.


Punem dressingul in borcane si le punem la fiert, dupa ce a inceput sa fiarba apa se mai lasa inca 25 de minute.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dressing pentru paste si pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Lau 1

24.10.2012, 13:27

Sim0na 1

24.10.2012, 14:06

adry88 1

24.10.2012, 18:13

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Concentrat de legume