Drob aromat de pui

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2016 | 740 vizualizari

 

Pastele nu este la fel fara drob. Este singurul moment din an cand il pregatesc, dar de fiecare data iese altfel.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficat de pui
  • 500 g inimi de pui
  • 500 g carne tocata de pui
  • 250 g slanina afumata
  • 1 ceapa alba mare
  • 4 cepe verzi
  • 10 catei de usturoi
  • 1 legatura mare de patrunjel verde
  • 1 leg mica de marar
  • sare
  • piper
  • 3 oua crude
  • 3 oua fierte
  • 4 lg ulei
  • 4 lg pesmet
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob aromat de pui:

Mai intai speli bine maruntaiele si le pui la fiert separat. Cand sunt bine fierte strecori si lasi sa se raceasca, timp in care iti pregatesti restul ingredientelor.

Cureti ceapa si usturoiul si speli verdeata .

Asezi hartia de copt in tava si o ungi cu putin ulei. 

Aprinzi focul la cuptor.

Cand maruntaiele s-au racit le dai prin masina de tocat carne, alternativ cu slanina, carnea tocata, ceapa, usturoiul si verdeata, pentru ca totul sa se omogenizeze bine.

In acest moment adaugi ouale crude, uleiul si pesmetul framantand totul usor, fara sa rupi compozitia. Condimentezi dupa gust si imparti compozitia in doua.

Asezi jumatate din compozitie in tava, dupa care asezi ouale fierte taiate in jumatate pe lungime.

Completezi cu cealalte jumatate de compozitie , ungi drobul cu ou batut si dai la cuptor pentru cca 45 minute. Dar, pentru a fi sigura, verifica totul cu o scobitoare.

Lasi drobul sa se racesca in tava si il servesti taiat felii, alaturi de cei dragi.

 

TIPS-URI

1

Paste

2

drob

3

pui

RETETA IN IMAGINI

Drob aromat de pui-0
Drob aromat de pui-1
Drob aromat de pui-2
Drob aromat de pui-3
Drob aromat de pui-4
Drob aromat de pui-5
Drob aromat de pui-6

COMENTARII (7)

stefy_a

stefy_a 1

07.05.2016, 16:49

marcela1979

marcela1979 1

07.05.2016, 19:43

Rocsi

Rocsi 1

07.05.2016, 20:07

Bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!