Drob aromat de pui

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2016 | 1188 vizualizari

 

Pastele nu este la fel fara drob. Este singurul moment din an cand il pregatesc, dar de fiecare data iese altfel.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficat de pui
  • 500 g inimi de pui
  • 500 g carne tocata de pui
  • 250 g slanina afumata
  • 1 ceapa alba mare
  • 4 cepe verzi
  • 10 catei de usturoi
  • 1 legatura mare de patrunjel verde
  • 1 leg mica de marar
  • sare
  • piper
  • 3 oua crude
  • 3 oua fierte
  • 4 lg ulei
  • 4 lg pesmet
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob aromat de pui:

Mai intai speli bine maruntaiele si le pui la fiert separat. Cand sunt bine fierte strecori si lasi sa se raceasca, timp in care iti pregatesti restul ingredientelor.


Cureti ceapa si usturoiul si speli verdeata .


Asezi hartia de copt in tava si o ungi cu putin ulei.


Aprinzi focul la cuptor.


Cand maruntaiele s-au racit le dai prin masina de tocat carne, alternativ cu slanina, carnea tocata, ceapa, usturoiul si verdeata, pentru ca totul sa se omogenizeze bine.


In acest moment adaugi ouale crude, uleiul si pesmetul framantand totul usor, fara sa rupi compozitia. Condimentezi dupa gust si imparti compozitia in doua.


Asezi jumatate din compozitie in tava, dupa care asezi ouale fierte taiate in jumatate pe lungime.


Completezi cu cealalte jumatate de compozitie , ungi drobul cu ou batut si dai la cuptor pentru cca 45 minute. Dar, pentru a fi sigura, verifica totul cu o scobitoare.


Lasi drobul sa se racesca in tava si il servesti taiat felii, alaturi de cei dragi.

 

TIPS-URI

1

Paste

2

drob

3

pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob aromat de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

stefy_a 1

07.05.2016, 16:49

marcela1979 1

07.05.2016, 19:43

Rocsi 1

07.05.2016, 20:07

Bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti (varianta 2 )