Drob cu pate de ficat si orez

de grasu64 in Ficat, 10 Apr 2012 | 20283 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 800 g pate de ficat de pui sau porc,dupa preferinta
  • - 2 legaturi de ceapa
  • - 1 legatura usturoi
  • - 1 legatura leurda
  • - 2 legaturi patrunjel
  • - 1 legatura marar
  • - 8 oua
  • - 1 cana de orez
  • - pesmet
  • - ulei
  • - sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob cu pate de ficat si orez:

Punem orezul la fiert. Curatam, spalam si taiem marunt verdeata. Luam 7 oua si separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma. Batem bine galbenusurile.

Intr-un castron amestecam bine pateul de ficat cu orezul fiert si racit, verdeata, galbenusurile, sare si piper. Adaugam albusurile batute spuma.
Ungem cu ulei o tava termorezistenta si tapetam cu pesmet. Punem compozitia in tava si o nivela frumos.

Dam tava la cuptorul bine incins pentru 45 de minute. Dupa acest timp scoatem tava de la cuptor si ungem drobul cu 2 oua batute bine. Mai dam la cuptor pana prinde o culoare aurie, cam 15 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu pate de ficat si orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Ina 1

10.04.2012, 21:46

bine-ati revenit!

Sim0na 1

10.04.2012, 22:09

Sunt tare curioasa de gust..

grasu64 1

12.04.2012, 10:48

Multumesc!
Simona astept sa-mi spui ce gust are!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

ieri la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

ieri la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

ieri la 18:43

Rulouri cu nectarine și gorgonzola

ieri la 09:09

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ficatei infofoliti