Drob cu pate de ficat si orez

de grasu64 in Ficat, 10 Apr 2012 | 10020 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 800 g pate de ficat de pui sau porc,dupa preferinta
  • - 2 legaturi de ceapa
  • - 1 legatura usturoi
  • - 1 legatura leurda
  • - 2 legaturi patrunjel
  • - 1 legatura marar
  • - 8 oua
  • - 1 cana de orez
  • - pesmet
  • - ulei
  • - sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob cu pate de ficat si orez:

Punem orezul la fiert. Curatam, spalam si taiem marunt verdeata. Luam 7 oua si separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma. Batem bine galbenusurile.


Intr-un castron amestecam bine pateul de ficat cu orezul fiert si racit, verdeata, galbenusurile, sare si piper. Adaugam albusurile batute spuma.

Ungem cu ulei o tava termorezistenta si tapetam cu pesmet. Punem compozitia in tava si o nivela frumos.


Dam tava la cuptorul bine incins pentru 45 de minute. Dupa acest timp scoatem tava de la cuptor si ungem drobul cu 2 oua batute bine. Mai dam la cuptor pana prinde o culoare aurie, cam 15 minute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu pate de ficat si orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Ina 1

10.04.2012, 21:46

bine-ati revenit!

Sim0na 1

10.04.2012, 22:09

Sunt tare curioasa de gust..

grasu64 1

12.04.2012, 10:48

Multumesc!
Simona astept sa-mi spui ce gust are!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficatei in smantana cu mamaliguta