Drob de ciuperci

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2010 | 6385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 ardei/gogosar murat
  • 50 ml. ulei( de masline, de preferat)
  • patrunjel verde
  • 4 oua intregi
  • 150 g cascaval
  • 3 lg faina
  • 2 lg smantana
  • sare, piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ciuperci:

se caleste ceapa in ulei cu ciupercile taiate marunt si se dau la rece apoi.

separat se amesteca galbenusurile cu smantana, gogosarul, patrunjelul taiat marunt, se adauga cascavalul dat pe razatoarea mica, se potriveste de sare si piper si se amesteca cu compozitia de ciuperci rece.se adauga faina,

albusurile se bat spuma si se adauga la compozitia de mai sus invartind usor.

se incalzeste cuptorul la 200 gr si se coace compozitia la foc potrivit timp de 30 min

pofta buna!

grija mare la foc...eu l-am scapat cam mare si s-a prins prea tare deasupra...

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
DROB CU MASLINE