Drob de curcan cu legume

de katty in Curcan, 13 Apr 2018 | 3057 vizualizari

 

Bunatati de Paste

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ficat de curcan
  • 350 gr pulpa de curcan
  • 450 gr amestec de legume congelate (mazare, fasole verde, morcov, porumb
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de curcan cu legume:

Spalam  ficatul si pulpa de curcan si le taiem in bucati mai mici. Le oparim cateva minute in apa clocotita cu sare, le scoatem si le lasam la racit, apoi le treem prin masina de tocat carne cu gauri mari.

Intr-o tigaie incintam 1 lingura de ulei si punem legumele. Le lasam cateva minute, cat sa se inmoaie usor, amestecand ocazional, cu atentie. Le adaugam peste carnea tocata si ficat, adaugam patrunjel si marar verde tocat fin, sare, piper si ouale. Omogenizam compozitia.

Ungem o forma cu ulei si o tapetam cu pesmet. Punem compozitia, apoi presaram deasupra putin pesmet si stropim cu ulei. Dam forma la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana se rumeneste usor. Lasam sa se raceasca in forma. Portionam inainte de a servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de curcan cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan la tava - cu sos coreean