Drob de ied cu cabanos

de Rocsi in Oaie, 20 Iun 2013 | 2459 vizualizari

 

Este un drob aspectos, gustos si daca nu va place iedul puteti pregati din orice alt animal. Este foarte potrivit pentru un platou cu gustari sau o masa festiva. Sper sa va fie pe plac :)

 

INGREDIENTE

  • organele de la un ied
  • 650 gr carne tocata de porc
  • 3 cepe verzi
  • 1 legatura marar verde
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 3 oua
  • 1 lingura gris
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita rasa cimbru uscat
  • 2 fire cabanos
  • 3 fasii gogosar rosu in otet
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ied cu cabanos:

Organele de ied le spalam bine sub jetul de apa, apoi le punem intr-o oala cu apa la fiert.

Dupa ce s-au fiert, le scurgem de apa si le lasam la racorit.

Limba trebuie curata de pielita ce o are cat este inca calda.

Toate organele le trecem prin masina de tocat.

Ceapa verde o curatam, o spalam si o taiem rondele.

Mararul si patrunjelul verde il spalam, indepartam cozile si il tocam marunt.

Intr-un bol punem organele tocate, carnea tocata de porc, ceapa si verdeata.

Condimentam cu sare, piper si cimbru.

La final incorporam ouale, grisul si amestecam bine sa obtinem o compozitie omogena.




Tapetam cu hartie de copt o tava de chec, punem jumatate din compozitia de carne, asezam firele de cabanos paralel si peste restul de compozitie.

O nivelam frumos iar deasupra asezam fasiile de gogosar.


Introducem drobul in cuptorul incins, la o temperatura potrivita si il lasam la copt circa o ora.

Il scoatem cand este gata, il lasam la racorit si servim.

Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ied cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Rocsi 1

23.06.2013, 14:04

Babi

Rocsi 1

23.06.2013, 14:04

Andreea

Rocsi 1

23.06.2013, 14:04

Multumesc Lubita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Coronita de miel umpluta cu drob