Drob de pui

de -Licurici- in Pui, 20 Apr 2017 | 341 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept de pui
  • 200 g ficatei de pui
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 2 legaturi patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 7 oua
  • 6 oua fierte
  • sare
  • piper
  • unt + pesmet - pentru tapetat tava.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Pieptul de pui si ficateii se pun la fiert, in apa cu sare, separat. Se aduna spuma, iar cand este gata, se scurge apa si se lasa la racit.


Intre timp, se toaca verdeturile. Se toaca pieptul de pui si ficateii si se amesteca cu verdeturile. Ouale se bat spuma cu sare si piper, apoi se toarna peste compozitia de verdeturi cu carne.


Se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet, un vas termorezistent. Se adauga jumatate din compozitie, ouale fierte curatate de coaja, apoi restul de compozitie.


Se baga vasul in cuptorul preincalzit, 35-40 minute, pana se rumeneste frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

GeorgiG 1

20.04.2017, 22:05

Cel de pui imi place si mie !

dantes 1

22.04.2017, 06:28

Bun!

mihaelar63 1

07.05.2017, 22:41

Cu ochelari
Imi place , de pui vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui la punga magica