Drob de pui

de Catalina L in Pui, 10 Mai 2019 | 107 vizualizari

 

 "Retete pentru mese in familie"
O reteta facuta de sarbatoarea Pastelui.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/04/drob-de-pui.html

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de ficat de pasare
  • 300 gr de piept de pasare afumat
  • 5 cepe mijlocii
  • 2-3 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei
  • sare , piper
  • 1 lingurita de paprika afumata
  • 2 linguri bulion concentrat de rosii
  • 1 legatura mica de patrunjel proaspat
  • 1 ou
  • 2 felii de paine
  • 3-4 oua fierte tari
  • 4 linguri de pesmet
  • 20 g de unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:


Fierbeti 3-4 oua timp de 10 minute in apa cu sare (in functie de tava de chec folosita).


Curatati si spalati legumele.


Tocati ceapa si usturoiul marunt.


Curatati si spalati ficatul. Taiati ficatul si pieptul de pui bucatele.


Reveniti ceapa si usturoiul in uleiul incalzit cu pudra de paprika.


Adaugati ficatul (daca folositi piept de pui crud adaugati-l ) si sautati impreuna 10 minute.


Adaugati carnea afumata, patrunjelul tocat, painea inmuiata in apa (sau lapte), scursa bine si faramitata.


Reveniti 5 minute, amestecand bine.


Lasati sa se raceasca si dati totul prin masina cu carne. Adaugati un ou crud, bulionul concentrat de rosii, sare , piper si amestecati bine.


Ungeti cu unt forma de chec.


Puneti jumatate din compozitia cu carne, plantati ouale in lungime si acoperiti-le cu carnea ramasa.


Pudrati cu pesmet si puneti un pic de unt deasupra.


Dati la cuptorul incalzit la 180°C timp de 40 de minute.


Lasati sa se raceasca si dati forma la rece.


Scoateti din forma a 2a zi.


Taiati-l felii si serviti rece cu muraturi sau cruditati.


Este buna si cald cu o salata verde sau de cartofi - reteta aici.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Constelatialeu 1

10.05.2019, 21:40

dantes 1

11.05.2019, 08:42

Bun!

Gherca Daniela 1

11.05.2019, 17:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10688 puncte

 Merisor

9730 puncte

Rocsi

5870 puncte

RODIMUR

5393 puncte

mirela0911

5292 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de ied

de Bunica 7

ieri la 20:09

Tort Tiramisu

de RODIMUR 5

ieri la 15:11

Ciorba primavaratica de fasole boabe

ieri la 14:29

Sos marocan  Chermoula

ieri la 14:22

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui