Drob de pui cu ficat

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2014 | 1183 vizualizari

 

O varianta a drobului de miel.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata din piept de pui
  • 400 gr ficat de pui
  • 3 oua mari
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 legatura de ceapa verde
  • putin pesmet
  • 1 cutie mica de ciuperci
  • sare, piper
  • 3 oua fierte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui cu ficat:

- Ficatelul l-am fiert si apoi l-am tocat cubulete. Am amestecat carnea tocata de pui cu ficatelul si am adaugat sare, piper, ouale , ceapa tocata si mararul verde proaspat. Adaugam cateva linguri de pesmet si amestecam bine.


- Punem in tavi de chec si dupa preferinte puteti pune in mijloc oua fierte tari.


- Se da la cuptorul preincalzit si se lasa pana devine rumen.


- Se scoate cand s-a mai racit si se serveste rece taiat felii.

 

TIPS-URI

1

Mie mi.au iesit doua rulade mai mici.

2

Dintr-io rulada mai subtire am servit deasupra unor bruschete usor prajite facute din felii de bagheta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui cu ficat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

28.04.2014, 20:52

Imi place ca e mai usurel asta de pui decat cel de porc..Bravo

Lavinia 1

29.04.2014, 09:42

bun tare

MOKUSKA 1

29.04.2014, 12:43

miammy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pate de ficat de pui