Ficatei de pui cu sos si legume

de lucy2002 in Ficat, 18 Ian 2020 | 3104 vizualizari

 

O reteta rapida si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ficatei de pui
  • 2 cepe
  • un morcov
  • un ardei capia
  • o tija apio
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • sare
  • rosii in bulion
  • 50ml ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu sos si legume:

Ficateii se spala, se curata de pielite si se pun la scurs intr-o strecuratoare.

Legumele se curata, se spala si se taie dupa preferinta.

Intr-o cratita se pune uleiul la incins si adaugam legumele pentru calit ( inmuiat nu prajit); cand morcovul este patruns bine, adaugam ficateii scursi de apa si amestecam bine condimentandu-i cu sare, piper si boia dupa gustul nostru. Lasam pe foc adaugand cate un pic de apa calduta amestecand din cand in cand. Dupa ce s-au facut, se adauga cubulete de rosii proaspete sau la conserva si se mai lasa pe foc 5-7 minute.

 Sunt deliciosi cu mamaliguta calda!

 Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu sos si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

20.01.2020, 18:52

O reteta tare faina pentru consumatorii de ficatei!

lucy2002 1

20.01.2020, 19:15

Va multumesc frumos!

Catalina L 1

21.01.2020, 16:52

un deliciu

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu mazare