Ficat de pui cu legume

de Bya Ralu in Ficat, 20 Noi 2014 | 3223 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tava ficat de pui+inimi
  • 1/2 de tava ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 leg de ceapa verde
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1-2 linguri mazare
  • rosii cherry
  • lapte pentru fiert
  • ulei masline
  • sare/piper/boia dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui cu legume:

Ceapa se taie rondele la fel si morcovul si se pun la calit in ulei de masline.


Se adauga ciuperciile curatate si taiate cuburi,ardeiul gras cuburi,se pune lapte cat sa acopere,se pun si inimiile si ficatul de pui taiat cuburi.


Se lasa la foc potrivit sa fiarba,daca mai este nevoie se mai adauga lapte.


Cand sunt aproape fierte se adauga mazarea scursa de zeama si rosiile cherry taiate in 4.


Se condimenteaza dupa gust.

 

TIPS-URI

1

Se presara patrunjel congelat sau proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Bya Ralu 1

21.11.2014, 12:28

claudia multumesc

Bya Ralu 1

21.11.2014, 12:29

mery multumesc

Bya Ralu 1

21.11.2014, 12:29

dantes

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Drob de ficat de pui