Drob din ficatei si ciuperci cu oua de prepelita

de Veronica22 in Ficat, 1 Apr 2018 | 2756 vizualizari

 

Bunatati de Pasti

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficatei de pui
  • 5-6 ciuperci mari
  • 20 oua de prepelita
  • 5 oua de gaina
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din ficatei si ciuperci cu oua de prepelita:

Ciupercile se pun la fiert in apa cu sare. Ficateii se fierb si ei in apa cu sare.
Verdeata se toaca marunt. Ouale de prepelita se fierb. Ciupercile fierte si racite se taie nu foarte marunt. Ficateii se taie si ei in bucati mari. Ouale de prepelita fierte si curatate se lasa intregi.
Amestecam intr-un vas toate ingredientele, potrivim cu sare si piper. Adaugam ouale (de gaina) batute si la final si ouale de prepelita.
Ungem o forma(de silicon) cu ulei si apoi turnam toata compozitia.

Aranjam frumos si dam la cuptor la 200 grade C, pentru 35-40 min sau pana cand drobul este rumenit deasupra.
Scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca. Abia cand drobul este rece, se scoate din forma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din ficatei si ciuperci cu oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu ciuperci si sos de rosii la cuptor