Drob din maruntaie de pui

de adela1981 in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2012 | 7677 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg ficat de pui
  • 1/2 kg pipote si inimi de pui
  • 1 legatura ceapa verde (5-6 fire)
  • 3 catei de usturoi (eu am pus dupa gustul meu)
  • frunze de patrunjel ( 5-6 fire)
  • sare, piper
  • boia de ardei dulce
  • 2 oua
  • 4-5 oua fierte
  • 2 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din maruntaie de pui:

Maruntaiele se curata si se spala, pipotele si inima de pui se pun la fiert in apa ( eu nu am pus sare) si se lasa pana ce aproape au fiert, apoi adaugam ficatei si mai lasam la fiert cca 20 min. ( ficatei nu necesita foarte multa fierbere). Se strecoara si pastram cca 50-100 ml din apa care a fiert si lasam sa se raceasca. Apoi se dau prin masina de tocat se condimenteaza cu sare , piper si boia de ardei, adaugam ceapa verde taiata marunt, patrunjelul tocat si usturoiul pisat si amestecam. Spre final adaugam din apa care a fiert si ouale batute, se amesteca.


Intr-o tava de chec, nu foarte mare, tapetata cu hartie de copt si uns cu ulei asezam 1/3 din carne, asezam ouale fierte si restul de compozitie. Introducem in cuptorul incins 30-40 min, dupa acea scoatem, racim si servim cu mare pofta!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din maruntaie de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

adry88 1

11.04.2012, 22:16

foarte bun

deyutzky 1

12.04.2012, 00:13

bun drobul

Geanina87 1

20.12.2015, 08:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui