Icre prajite cu oua

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2015 | 5164 vizualizari

 

Multe icre din nou de la un caras si un salau . Mi-am zis ca se potrivesc si pentru mic -dejun . Icrele de peste sunt foarte nutritive dar trebuie consumate cu prudenta de cei ce nu doresc colesterolul marit .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr icre de caras si salau
  • 2 oua
  • 2 cepe verzi
  • patrunjel verde
  • 1 lingura untura de porc proaspata
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre prajite cu oua:


  1. Intr-o tigaie se trage usor in untura incinsa ceapa si patrunjelul tocate .

  2. Se aduga icrele curatate de pelite si se amesteca de cateva ori pana cand incep sa-si schimbe culoarea- 1 minut - si devin galben-portocalii .

  3. Se sparg doua oua si se incorporeaza in compozitia de icre cu verdeata .

  4. Se lasa sa se atat cat se intaresc ouale [ ca la papara], dupa preferinta cum va place .Piparati .

  5. Serviti icrele prajite cu salata preferata .

  6. Sarati doar daca mai este nevoie .

 

TIPS-URI

1

Untura proaspata a facut amestecul mai cremos .

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre prajite cu oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

22.04.2015, 10:30

Daniela sa ne spui si sa ne arati cum ai preparat si tu !!!

mihaelar63 1

22.04.2015, 10:31

Roxana nici eu nu stiu din toate ce le faci tu :_*

mihaelar63 1

22.04.2015, 10:32

Multumesc Gicuta : mai imi vin si mie idei )

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu ciuperci pleurotus si smantana

de RODIMUR 5

ieri la 21:28

Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui

de Ksenya 4

ieri la 17:15

Sandvis ovo-lacto-vegetarian

de RODIMUR 5

ieri la 15:42

Desert tort cu afine

de anca_rm 6

ieri la 14:49

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute puisori