Icre prajite cu oua

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2015 | 2660 vizualizari

 

Multe icre din nou de la un caras si un salau . Mi-am zis ca se potrivesc si pentru mic -dejun . Icrele de peste sunt foarte nutritive dar trebuie consumate cu prudenta de cei ce nu doresc colesterolul marit .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr icre de caras si salau
  • 2 oua
  • 2 cepe verzi
  • patrunjel verde
  • 1 lingura untura de porc proaspata
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre prajite cu oua:


  1. Intr-o tigaie se trage usor in untura incinsa ceapa si patrunjelul tocate .

  2. Se aduga icrele curatate de pelite si se amesteca de cateva ori pana cand incep sa-si schimbe culoarea- 1 minut - si devin galben-portocalii .

  3. Se sparg doua oua si se incorporeaza in compozitia de icre cu verdeata .

  4. Se lasa sa se atat cat se intaresc ouale [ ca la papara], dupa preferinta cum va place .Piparati .

  5. Serviti icrele prajite cu salata preferata .

  6. Sarati doar daca mai este nevoie .

 

TIPS-URI

1

Untura proaspata a facut amestecul mai cremos .

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre prajite cu oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

22.04.2015, 10:30

Daniela sa ne spui si sa ne arati cum ai preparat si tu !!!

mihaelar63 1

22.04.2015, 10:31

Roxana nici eu nu stiu din toate ce le faci tu :_*

mihaelar63 1

22.04.2015, 10:32

Multumesc Gicuta : mai imi vin si mie idei )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Oua "imbracate" in bacon cu sos de mustar