Drob din organe de ied

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2010 | 4375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • organele de la 1ied:
  • ficat
  • plamani  
  • inima  
  • rinichi  
  • 500g carne de ied  
  • 6 legaturi ceapa verde  
  • 2 legaturi  usturoi verde  
  • 10 oua  
  • 4legaturi  patrunjel  
  • 4 legaturi marar  
  • 2 linguri pesmet alb  
  • 1 prapure sau aluat de placinta  
  • sare si piper dupa gust  
  • ½ lingurita menta uscata sau proaspata
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din organe de ied:

Se pune carnea de ied si organele sa fiarba intr-o oala incapatoare,cu capacul pus,impreuna cu o foaie de dafin si cateva boabe de piper si ienibahar.Dupa ce sunt gata,se scot din apa,se lasa la racit,apoi se taie in cubulete mici.


Se spala bine ceapa,usturoiul si verdeturile si se toaca marunt.


Intr-un vas incapator,se amesteca bine compozitia cu verdeturile tocate. Se adauga cele10 oua si cele 2 linguri de pesmet alb si se omogenizeaza totul. Se potriveste de sare si piper dupa gust. Se aseaza totul intr-o tava captusita cu prapurele de la ied.Se pune la cuptor timp de 35-45 de minute,la foc potrivit.


Cui nu-i place gustul de la prapure,poate folosi aluat de placinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din organe de ied" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

nadina73 1

14.04.2010, 00:57

foarte bine arata felicitari

Bunica 1

30.04.2013, 23:54

Parca ar fi reteta meaE foarte bun!

silvi0ara 1

14.05.2013, 15:06

Bunica,

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv lipii cu branza si ceapa