Drob taranesc

de Ancutsa in Aperitive / Garnituri, 13 Iul 2016 | 1154 vizualizari

 

Aceasta e reteta mea preferata, o gatesc cu placere in orice perioada a anului. 

 

INGREDIENTE

  • 400 g ficat de porc fiert;
  • 1 farfurie de pilaf;
  • Cateva frunze de ceapa verde;
  • Cateva fire de marar si patrunjel;
  • 3 oua crude;
  • 2 linguri de ulei;
  • putin unt;
  • cascaval ras dupa gust;
  • Sare si piper;
  • Cateva rosii cherry;
  • Decor: legume proaspete si masline.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob taranesc:

Se fierbe ficatul de porc in apa cu putina sare, pentru aprox 40 de minute. Se lasa la racit, apoi se taie foarte marunt, va puteti ajuta de robotul de bucatarie.


Intr-un vas mare se amesteca ficatul de porc cu pilaful. Adaugati pilaf mai mult sau mai putin, in functie de gust. Acum putem adauga frunzele de ceapa, mararul si patrunjelul tocate marunt, putina sare si piper si ouale care vor lega compozitia. De asemenea, pentru a nu iesi inecacios, eu adaug si doua linguri cu ulei.


Asezam amestecul intr-o tava incapatoare, pe foaie de copt. Decoram cu felii de rosii, fasii de unt si cascaval ras. Puteti decora dupa gust si inspiratie.


Se coace la cuptorul preincalzit pentru 35 de minute.


Se serveste cu legume proaspete si masline.


Pofta Buna!


Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/06/drob.html

 

TIPS-URI

1

Imi place sa adaug pe drob, la final, unt si rosioare cherry, care ii dau o nota aparte :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob taranesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mirela0911 1

13.07.2016, 18:11

Tare bun!

Rocsi 1

13.07.2016, 21:40

Ancutsa 1

14.07.2016, 07:36

Va multumesc mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv